Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Overige

 1. Kabelhoes met rits - 2 meter
  Kabelhoes met rits - 2 meter
  Art.nr. (SKU): DS-Kabelhoes

  Met deze zwarte kabelhoes bundelt u op een ordelijke manier een groepje kabels en werkt u ze mooi weg. De kabelhoes is eenvoudig te openen en sluiten middels ritssluiting. De hoes is 2 meter lang met een diameter van 30mm.

  Meer informatie
  € 21,70 € 26,26
 2. Kabelriem - zwart
  Kabelriem - zwart
  Art.nr. (SKU): DS-Kabelriem

  Kabelriempje (1 stuk) in de kleur zwart met klittenbandsluiting. Het riempje is 150mm lang en geschikt om doeltreffend een groep kabels bij elkaar te houden met een maximale omtrek van 31mm tot 37mm.

  Meer informatie
  € 1,06 € 1,28
 3. Kabelriem - kleur - 5 stuks
  Kabelriem - kleur - 5 stuks
  Art.nr. (SKU): DS-Kabelriem-k

  Setje van 6 kabelriempjes in verschillende kleuren met klittenbandsluiting. De riempjes zijn 150mm lang en geschikt om doeltreffend een groep kabels bij elkaar te houden met een maximale omtrek van 31mm tot 37mm. Door de 6 verschillende kleuren is eenvoudig overzicht te verkrijgen in de netwerkbekabeling.

  Meer informatie
  € 5,01 € 6,06
per pagina

Overige kabelbinders

Naast tie wraps, isolatietape en klittenband op rol kan er ook nog gebruik worden gemaakt van kabelriempjes of een kabelhoes om kabels te bundelen. Een kabelhoes werkt een groepje kabels op een nette manier weg en bundelt deze tegelijkertijd. En met kabelriempjes zijn snel en overzichtelijk groepjes kabels te bundelen.