Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

kabel markering

 1. Kabellabels, wrap around, 21 stuks
  Kabellabels, wrap around, 21 stuks
  Art.nr. (SKU): GG_4621034

  Velletje (A4-formaat) met 21 stickers welke beschreven of bedrukt kunnen worden. De wrap around labels worden beschermd door een doorzichtig folie. De stickers/labels zijn eenvoudig om een kabel heen te wikkelen en blijven goed zitten.

  Meer informatie
  € 13,34 € 16,14
 2. Set van 200 stuks kabelmarkering, 20 van elk cijfer
  Set van 200 stuks kabelmarkering, 20 van elk cijfer
  Art.nr. (SKU): GG_4611910

  Een setje van 200 stuks kabelmarkeringen met van ieder cijfer (0-9) 20 stuks. Dankzij de speciale V-vorm passen de gele markeringen perfect om een netwerkkabel en blijven ze goed zitten.

  Meer informatie
  € 25,04 € 30,30
per pagina

Kabel markering kopen?

Wanneer het gaat over het bekabelingsnetwerk is overzicht geen overbodige luxe. Overzicht zorgt ervoor dat de kans op fouten minder aanwezig is en dat er prettiger en efficiënter kan worden gewerkt. Met behulp van kabel markering is overzicht snel en gemakkelijk te scheppen. Er zijn 2 soorten kabel markeringen verkrijgbaar, dit zijn V-vorm kabelmarkeringen en wrap arround kabellabels.

V-vorm kabelmarkeringen zijn gele kabelmantels bedrukt met één cijfer van 0 tot en met 9. Deze vorm van kabelmarkering is eenvoudig om ethernet kabels heen te drukken, door gebruik te maken van meerdere opvolgende V-vorm kabelmarkeringen is snel een code aan de kabel te geven.

Wrap arround kabellabels zijn een soort van stickers welke om de kabel heen gewikkeld kunnen worden. Deze labels zijn beschrijfbaar en te bedrukken waardoor snel en gemakkelijk een ethernet kabel kan worden voorzien van een cijfer- en/of lettercode. Wrap arround kabellabels worden geleverd op één vel met 24 labels.