Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

kabel markering

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Kabel markering kopen?

Wanneer het gaat over het bekabelingsnetwerk is overzicht geen overbodige luxe. Overzicht zorgt ervoor dat de kans op fouten minder aanwezig is en dat er prettiger en efficiënter kan worden gewerkt. Met behulp van kabel markering is overzicht snel en gemakkelijk te scheppen. Er zijn 2 soorten kabel markeringen verkrijgbaar, dit zijn V-vorm kabelmarkeringen en wrap arround kabellabels.

V-vorm kabelmarkeringen zijn gele kabelmantels bedrukt met één cijfer van 0 tot en met 9. Deze vorm van kabelmarkering is eenvoudig om ethernet kabels heen te drukken, door gebruik te maken van meerdere opvolgende V-vorm kabelmarkeringen is snel een code aan de kabel te geven.

Wrap arround kabellabels zijn een soort van stickers welke om de kabel heen gewikkeld kunnen worden. Deze labels zijn beschrijfbaar en te bedrukken waardoor snel en gemakkelijk een ethernet kabel kan worden voorzien van een cijfer- en/of lettercode. Wrap arround kabellabels worden geleverd op één vel met 24 labels.