Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

RJ45 wandcontactdozen

Rj45 wandcontactdoos kopen?

Een rj45 wandcontactdoos kopen is niet ingewikkeld, toch dient er rekening gehouden te worden met enkele factoren. Een rj45 wandcontactdoos kan bestaan uit diverse specificaties, zoals wel of niet afgeschermd, in- of opbouw en de verschillende snelheden. Bepalend zijn de specificaties van de UTP kabel die gebruikt wordt. Neem dezelfde specificaties over bij het kopen van een rj45 wandcontactdoos zodat de kenmerken van de UTP kabel behouden blijven.

Verschillende benamingen voor een internet wandcontactdoos

Voor een wandcontactdoos geschikt voor het internet worden verschillende benamingen gebruikt. Begrijpelijk dat hierin enig verwarring kan ontstaan bij het zoeken naar de juiste wandcontactdoos. Belangrijk te weten is dat een wandcontactdoos geschikt voor het internet bestaat uit twee rj45 aansluitpunten, deze kan worden aangeduid als:
  • Rj45 wandcontactdoos
  • UTP wandcontactdoos
  • RJ45 contactdoos
  • Inbouw WCD
  • Opbouw WCD

Waar gebruik ik een UTP wandcontactdoos voor?

Naast een UTP kabel is ook een UTP wandcontactdoos benodigd bij het leggen van een bekabelde netwerk. UTP kabels op rol worden door een loze leiding of muur getrokken zodat de kabels niet zichtbaar zijn. Om deze kabels af te werken wordt geadviseerd gebruikt te maken van een wandcontactdoos. Een wandcontactdoos kan op of in de muur gemonteerd worden en is voorzien van twee rj45 aansluitpunten. Via deze rj45 punten kunnen met behulp van patchkabels diverse apparaten verbonden worden met het internet.

Een inbouw of een opbouw wandcontactdoos kiezen

Het gebruik van een inbouw of opbouw WCD is afhankelijk van persoonlijke voorkeur en de situatie van de ruimte op dat moment. Indien het een nieuwbouw woning betreft wordt er voornamelijk gebruikt gemaakt van een inbouw wandcontactdoos. In de meeste gevallen zijn de muren nog niet afgewerkt en kunnen wandcontactdozen, net als stopcontactdozen, eenvoudig in de muren geplaatst worden. Indien de mogelijkheid hiervoor niet bestaat kan gebruik gemaakt worden van wandcontactdoos opbouw . Een opbouw wandcontactdoos kan op de muur worden geplaatst en biedt tevens de mogelijkheid om UTP kabels netjes af te werken.