Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Kabel tule

 1. Tule Zwart RJ45

  Tule Zwart RJ45

  Art.nr. (SKU): Tule_zwart

  Zwarte kabeltule van rubber voor het optimaal beschermen van een RJ45 connector. De tule is tevens te gebruiken om onderscheid aan te brengen in de netwerkbekabeling. Ze zijn daarom leverbaar in verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 0,29 € 0,35
 2. Tule Grijs RJ45

  Tule Grijs RJ45

  Art.nr. (SKU): Tule_Grijs

  Grijze kabeltule van rubber voor het optimaal beschermen van een RJ45 connector. De tule is tevens te gebruiken om onderscheid aan te brengen in de netwerkbekabeling. Ze zijn daarom leverbaar in verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 0,29 € 0,35
 3. Tule Groen RJ45

  Tule Groen RJ45

  Art.nr. (SKU): Tule_Groen

  Groene kabeltule van rubber voor het optimaal beschermen van een RJ45 connector. De tule is tevens te gebruiken om onderscheid aan te brengen in de netwerkbekabeling. Ze zijn daarom leverbaar in verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 0,29 € 0,35
 4. Tule Blauw RJ45

  Tule Blauw RJ45

  Art.nr. (SKU): Tule_blauw

  Blauwe kabeltule van rubber voor het optimaal beschermen van een RJ45 connector. De tule is tevens te gebruiken om onderscheid aan te brengen in de netwerkbekabeling. Ze zijn daarom leverbaar in verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 0,29 € 0,35
 5. Tule Rood RJ45

  Tule Rood RJ45

  Art.nr. (SKU): Tule_rood

  Rode kabeltule van rubber voor het optimaal beschermen van een RJ45 connector. De tule is tevens te gebruiken om onderscheid aan te brengen in de netwerkbekabeling. Ze zijn daarom leverbaar in verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 0,29 € 0,35
 6. Tule Geel RJ45

  Tule Geel RJ45

  Art.nr. (SKU): Tule_Geel

  Gele kabeltule van rubber voor het optimaal beschermen van een RJ45 connector. De tule is tevens te gebruiken om onderscheid aan te brengen in de netwerkbekabeling. Ze zijn daarom leverbaar in verschillende kleuren.

  Meer informatie
  € 0,29 € 0,35
per pagina

Kabeltule kopen?

Overzicht in netwerkbekabeling is absoluut geen overbodige luxe. Overzicht kan op meerder manieren gecreëerd worden, een eenvoudige manier is kleuridentificatie. Kleuridentificatie is met behulp van kabel tules snel gevormd.

Tules monteren

Kabeltules dienen voor de montage van connectoren over de kabel te worden geschoven. Na de montage van de connector dient de kabeltule over de connector te worden geschoven waardoor de kabel netjes afgewerkt, kleuridentificatie kan worden toegepast en de connector beschermt wordt tegen beschadiging.