Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Uitschuifbare legborden

 1. Uitschuifbaar legbord voor 600mm diepe server, max. 18 kg

  Uitschuifbaar legbord voor 600mm diepe server, max. 18 kg

  Art.nr. (SKU): DS-UH60

  Dit uitschuifbaar legbord is geschikt voor 600mm diepe patchkasten en kan een gewicht van maximaal 18KG dragen. Een uitschuifbaar legbord is de perfecte oplossing wanneer er vaak aanpassingen of controles moeten worden uitgevoerd aan de achterzijde van een apparaat.

  Meer informatie
  € 50,00 € 60,50
 2. Uitschuifbaar legbord voor 800mm diepe patchkast (max. 18 kg)

  Uitschuifbaar legbord voor 800mm diepe patchkast (max. 18 kg)

  Art.nr. (SKU): DS-UH80

  Kies voor dit uitschuifbare legbord wanneer u vaak de achterzijde van het geplaatste apparatuur moet bereiken. Dit legbord past in 800mm diepe patchkasten en kan een maximaal gewicht van 18KG dragen.

  Meer informatie
  € 55,00 € 66,55
 3. Uitschuifbaar legbord voor 1000mm diepe patchkast (max. 18 kg)

  Uitschuifbaar legbord voor 1000mm diepe patchkast (max. 18 kg)

  Art.nr. (SKU): DS-UH100

  Voor het netjes en overzichtelijk plaatsen van apparatuur zonder 19 inch montageprofiel is een legbord uitermate geschikt. Het grote voordeel van dit uitschuifbaar legbord, geschikt voor 1000mm diepe patchkasten, is dat u eenvoudig de achterzijde van het geplaatste apparatuur kunt bereiken.

  Meer informatie
  € 65,00 € 78,65
 4. Uitschuifbaar legbord voor minimaal 600mm diepe server- en wandkasten

  Uitschuifbaar legbord voor minimaal 600mm diepe server- en wandkasten

  Art.nr. (SKU): DS-FHSlide

  Dit uitschuifbaar legbord is voorzien van een 19 inch profiel en daardoor eenvoudig te monteren in patch- en wandkasten met een minimale diepte van 600mm. De perfecte oplossing wanneer er vaak aanpassingen of controles moeten worden uitgevoerd aan de achterzijde van een apparaat.

  Meer informatie
  € 48,50 € 58,69
per pagina

Uitschuifbare legborden kopen?

Wanneer er vaak aanpassingen of controles uitgevoerd moet worden aan apparatuur in een patchkast, kan het handig zijn om deze apparatuur te plaatsen op uitschuifbare legborden. Dit zijn, net als normale legborden, metalen platen welke zijn voorzien van 19 inch montageprofielen.

Na het bevestigen van de uitschuifbare legborden kan de apparatuur op het bord geplaatst worden. Wanneer er controles of aanpassingen gedaan moeten worden hoeft alleen het bord uitgeschoven te worden om de achterzijde van de apparatuur te bereiken.