Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Vaste wandkast legborden

 1. Verwacht eind Januari
  Legbord voor 450mm diepe wandkast - 1U

  Legbord voor 450mm diepe wandkast - 1U

  Art.nr. (SKU): DS-FH45

  Om apparatuur dat niet beschikt over een 19 inch montage profiel toch te kunnen plaatsen in een wandkast wordt gebruik gemaakt van een legbord. Dit vast legbord van 1U is eenvoudig te monteren in onze eigen lijn 450mm diepe wandkasten.

  Meer informatie
  € 30,50 € 36,91
 2. Legbord voor 600mm diepe kantelbare wandkast - 1U

  Legbord voor 600mm diepe kantelbare wandkast - 1U

  Art.nr. (SKU): DS-FH60Double

  Op een 1U vast legbord geschikt voor onze eigen lijn kantelbare wandkasten met een diepte van 600mm kunt u accessoires en apparaten plaatsen die standaard niet beschikken over een 19 inch montageprofiel. Op deze manier is uw wandkast toch netjes en overzichtelijk in te richten.

  Meer informatie
  € 33,50 € 40,54
 3. Legbord voor 600mm diepe wandkast - 1U

  Legbord voor 600mm diepe wandkast - 1U

  Art.nr. (SKU): DS-FH60Wand
  Beoordeling:
  90% of 100

  Op een 1U vast legbord geschikt voor onze eigen lijn wandkasten met een diepte van 600mm kunt u accessoires en apparaten plaatsen die standaard niet beschikken over een 19 inch montageprofiel. Op deze manier is uw wandkast toch netjes en overzichtelijk in te richten.

  Meer informatie
  € 33,50 € 40,54
per pagina

Wandkast legborden kopen?

Wanneer er in een wandkast apparatuur zonder 19 inch profiel geplaatst moet worden, kan er gebruik worden gemaakt van legborden. Wand patchkasten hebben andere afmetingen dan mini patchkasten en staande patchkasten en hebben daardoor speciale wandkast legborden nodig. Wandkast legborden hebben kleinere afmetingen waardoor deze legborden wel in wandkasten geplaatst kunnen worden.

Let op! De legborden op deze pagina passen alleen in onze eigen wand patchkasten. Heeft u elders een wandkast aangeschaft, dan kunt u gebruik maken van universele wandkast legborden.