Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Unmanaged ethernet switches

 1. 5 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  5 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  Art.nr. (SKU): VA-GS-105B

  Deze gigabit unmanaged switch met 5 poorten van het merk Zyxel is geschikt voor thuisnetwerken en kleine netwerkoplossingen. Deze switch heeft een set basisfuncties die ervoor zorgen dat de verbinding van de router eenvoudig verdeelt wordt over meerdere verbindingen.

  Meer informatie
  € 29,95 € 36,24
 2. 8 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  8 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  Art.nr. (SKU): VA-GS-108B

  Voorzien volgens het principe Plug & Play is deze 8 Poorts gigabit unmanaged switch van het merk Zyxel eenvoudig aan te sluiten waardoor u binnen no-time het hele huis kunt voorzien van een netwerkverbinding.

  Meer informatie
  € 36,95 € 44,71
 3. Verwacht eind Januari
  16 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  16 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  Art.nr. (SKU): VA-GS-1100-16

  Deze Zyxel 16 poorts gigabit unmanaged switch heeft een set basisfunctie en biedt daarom de uitkomst wanneer u met een eenvoudige installatie netwerkverbindingen wilt verspreiden over meerdere netwerkkabels.

  Meer informatie
  € 99,75 € 120,70
 4. 24 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  24 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel

  Art.nr. (SKU): VA-GS-1100-24e

  Voor een directe gigabit connectiviteit in kantooromgevingen is deze stille en energiezuinige 24 poorts gigabit unmanaged switch van het merk Zyxel uitermate geschikt. Met de simpele Plug & Play principe sluit u deze switch heel eenvoudig aan.

  Meer informatie
  € 129,95 € 157,24
per pagina

Unmanaged ethernet switch kopen?

Unmanaged switches hebben een aantal basisfuncties, maar geen opties voor configuratie. Simpelweg aansluiten en de switch doet zijn werk. Een unmanaged switch wordt aangeraden voor gebruik in woningen en voor kleine netwerken.