Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld?
Dezelfde dag verzonden!

Door onze ruime voorraad verzenden we snel alle bestellingen. Is een product niet op voorraad? Dan zoeken wij altijd naar een passende oplossing, waardoor je alsnog de bestelling op tijd ontvangt. 

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar
vanuit ons 5000m2 magazijn

In Almelo (Nederland) vind je ons kantoor en 5000m2 magazijn. We importeren en distributeren alles vanaf één locatie. In het magazijn slaan we grote voorraden op waardoor we snel bestellingen verzenden. 

 

Professioneel advies

Ons team helpt graag met het vinden van de juiste producten of het geven van advies. Je kunt ons bereiken op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur, per telefoon (074 - 852 6448), e-mail ([email protected]) en live chat.

 

Voor particulier en zakelijk
Whitelabel pakbon op zendingen

We leveren aan particulieren en zakelijke klanten. Jouw zakelijke zending kan worden voorzien van transparante tape en een pakbon met eigen logo en bedrijfsgegevens. Neem contact met ons op voor ons partnerprogramma, per telefoon (074 - 852 6448) of e-mail ([email protected]).

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Unmanaged ethernet switches

 1. 5 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel
  5 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel
  Art.nr. (SKU): VA-GS-105B

  Deze gigabit unmanaged switch met 5 poorten van het merk Zyxel is geschikt voor thuisnetwerken en kleine netwerkoplossingen. Deze switch heeft een set basisfuncties die ervoor zorgen dat de verbinding van de router eenvoudig verdeelt wordt over meerdere verbindingen.

  Meer informatie
  € 29,95 € 36,24
 2. 8 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel
  8 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel
  Art.nr. (SKU): VA-GS-108B

  Voorzien volgens het principe Plug & Play is deze 8 Poorts gigabit unmanaged switch van het merk Zyxel eenvoudig aan te sluiten waardoor u binnen no-time het hele huis kunt voorzien van een netwerkverbinding.

  Meer informatie
  € 36,95 € 44,71
 3. 16 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel
  16 Ports gigabit unmanaged switch - Zyxel
  Art.nr. (SKU): VA-GS-1100-16

  Deze Zyxel 16 poorts gigabit unmanaged switch heeft een set basisfunctie en biedt daarom de uitkomst wanneer u met een eenvoudige installatie netwerkverbindingen wilt verspreiden over meerdere netwerkkabels.

  Meer informatie
  € 99,75 € 120,70
per pagina

Unmanaged ethernet switch kopen?

Unmanaged switches hebben een aantal basisfuncties, maar geen opties voor configuratie. Simpelweg aansluiten en de switch doet zijn werk. Een unmanaged switch wordt aangeraden voor gebruik in woningen en voor kleine netwerken.