Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
  • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
  • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
  • ✔ Professioneel Advies
  • Whitelabel verzenden

Netsnoeren

46 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Netsnoer kopen?

Netsnoeren worden vaak standaard meegeleverd met elektronische apparatuur, maar het kan voorkomen dat u toch een netsnoer wilt kopen. Het meegeleverde snoer is bijvoorbeeld defect geraakt, te kort, kwijt geraakt, ect.

Op deze pagina vindt u diverse netsnoeren, variërend in onder andere lengte, type aansluiting en kleur. De snoeren zijn allemaal geschikt voor standaard 2-polige Europese stopcontacten.

C5 (Mickey Mouse) stekker

Een female C5 stekker wordt veel gebruikt om een laptop (of de adapter ervan) te voorzien van stroom.

C7 stekker

De female C7 stekker wordt veel gebruikt voor audio- en videoapparatuur zoals de televisie, radio, DVD / Blue-ray speler of gameconsole.

C13 stekker

De female C13 stekker wordt veelal toegepast om monitoren en de voeding van computers te voorzien van stroom.

C15 stekker

De female C15 stekker wordt meestal gebruikt voor het aansluiten op hitte genererende apparatuur als een grillplaat of gourmet-stel.