CAT6 Connector RJ45 met hulpstukje - Shielded - voor soepele kabels - 10 stuks

Beoordeling:
100% of 100
€ 6,50 € 7,87
Beschikbaarheid
Op voorraad
SKU
DC-RJ45-FTP6-10

Deze Cat5e shielded RJ45 connector kunt u gebruiken als u zelf een afgeschermde Cat5e kabel wilt gaan maken. De connector kan worden bevestigd aan een netwerkkabel met soepele kern. Voor de beste afscherming kunt u de connector het beste gebruiken in combinatie met een afgeschermde (FTP/SSTP) Cat5e of Cat6 kabel. De vergulde contacten zorgen voor een betere geleiding en dus overdrachtskwaliteit.

Set van 10 stuks

Gerelateerde blogartikelen (4)

Product Specificaties

SKU
DC-RJ45-FTP6-10
Uitvoering
Cat6
Beschermklasse
Shielded
Kern
Soepel
Montage connector
Krimptang
Wordt verstuurd per
Pakket
Laat uw eigen review achter!
U reviewt:CAT6 Connector RJ45 met hulpstukje - Shielded - voor soepele kabels - 10 stuks
U beoordeelt:
 • Wat is RJ45

  Wat is RJ45?

  De term RJ45 is voor velen onbekend, toch heeft iedereen er (bijna) dagelijks mee te maken. Een computer, modem, ethernet switch en Smart TV's zijn voorzien van een RJ45 poort. Een RJ45 poort wordt ook wel internetpoort genoemd en wordt gebruikt om een internet kabel voorzien van een RJ45 connector aan te sluiten.

  Lees verder
 • Keystones en internetstekkers: waar worden ze voor gebruikt en wat zijn de verschillen

  Keystones en internetstekkers: waar worden ze voor gebruikt en wat zijn de verschillen

  Keystones en internetstekkers: waar worden ze voor gebruikt en wat zijn de verschillen? Niet voor iedereen is het verschil tussen keystones en internetstekkers even duidelijk, daarom gaan we daar eens verder op in. Wat is precies het verschil en waar worden ze beide voor gebruikt?

  Lees verder
 • Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Hoe leg ik een bekabeld thuisnetwerk aan?

  Regelmatig krijgen wij de vraag: "hoe leg ik een thuisnetwerk aan?" en "Welke kabels moet ik hiervoor gebruiken?" Tegenwoordig is iedereen in het bezit van (spel-) computers, tablets en smart TV's die zich op meerdere locaties in het huis bevinden. Uiteraard dienen deze allemaal te beschikken over een internetverbinding. Hoe u uw thuisnetwerk wilt inrichten is geheel afhankelijk van uw wensen. In deze blog wordt stap voor stap uitgelegd hoe u een thuisnetwerk aanlegt.

  Lees verder
 • Hoe maak ik een UTP kabel?

  U wilt graag een nieuwe UTP kabel leggen maar niet zo'n groot gat boren dat de connector er door gaat.
  U koopt bij een betrouwbare webshop een UTP kabel op rol met enkele connectoren en trekt deze kabel naar de plek van bestemming… Maar dan? HELP! Hoe maak ik er een connector op?

  Lees verder