Inklappen
 

Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Onze ruime voorraad maakt het mogelijk de bestellingen snel te verzenden. Is een product niet op voorraad? Wij bieden u een passende oplossing waardoor uw bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Alles uit eigen voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn

In Nederland zijn wij gevestigd in een ruim pand met twee kantoorlagen en een magazijn van ruim 5000m2. Mede hierdoor kunnen we een minimale voorraad van 1000 racks garanderen!

 

Professioneel Advies

Wij zijn op werkdagen telefonisch en via de chat bereikbaar van 8:00 tot 17:00 uur om al uw vragen te beantwoorden en u van het juiste advies te voorzien. Tevens zijn wij bereikbaar per e-mail.

 

Whitelabel verzenden

Het is mogelijk om een specifieke pakbon mee te sturen met uw zending. Het enige wat u hoeft te doen is uw logo naar ons te e-mailen en wij zorgen ervoor dat uw zendingen voortaan verzonden worden voorzien van transparante tape en een pakbon met uw logo.

Voordelen inklappen
 • ✔ Vóór 16:00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!
 • Uit voorraad leverbaar vanuit ons 5000m2 magazijn
 • ✔ Professioneel Advies
 • Whitelabel verzenden

Prefab multimode kabels op maat

 1. OM4 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-4

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 4 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 76,72 Zo laag als € 92,83
 2. OM3 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-4

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 4 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 72,04 Zo laag als € 87,17
 3. OM2 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-4

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 4 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 67,56 Zo laag als € 81,75
 4. OM4 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-8

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 8 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 153,00 Zo laag als € 185,13
 5. OM3 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-8

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 8 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 143,66 Zo laag als € 173,83
 6. OM2 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-8

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 8 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 134,70 Zo laag als € 162,99
 7. OM4 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-12

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 12 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 228,92 Zo laag als € 276,99
 8. OM3 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-12

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 12 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 215,36 Zo laag als € 260,59
 9. OM2 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-12

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 12 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 201,72 Zo laag als € 244,08
 10. OM4 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-24

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 24 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 458,00 Zo laag als € 554,18
 11. OM3 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-24

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 24 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 430,06 Zo laag als € 520,37
 12. OM2 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-24

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 24 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 403,24 Zo laag als € 487,92
per pagina