Prefab multimode kabels op maat

 1. OM4 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-4

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 4 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 76,72 Zo laag als € 92,83
 2. OM3 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-4

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 4 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 72,04 Zo laag als € 87,17
 3. OM2 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 4 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-4

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 4 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 67,56 Zo laag als € 81,75
 4. OM4 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-8

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 8 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 153,00 Zo laag als € 185,13
 5. OM3 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-8

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 8 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 143,66 Zo laag als € 173,83
 6. OM2 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 8 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-8

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 8 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 134,70 Zo laag als € 162,99
 7. OM4 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-12

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 12 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 228,92 Zo laag als € 276,99
 8. OM3 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-12

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 12 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 215,36 Zo laag als € 260,59
 9. OM2 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 12 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-12

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 12 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 201,72 Zo laag als € 244,08
 10. OM4 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  OM4 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-151-24

  Deze 50/125 OM4 glasvezelkabel is voorzien van 24 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 458,00 Zo laag als € 554,18
 11. OM3 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  OM3 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-141-24

  Deze 50/125 OM3 glasvezelkabel is voorzien van 24 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 430,06 Zo laag als € 520,37
 12. OM2 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  OM2 glasvezel kabel op maat 24 vezels incl. connectoren

  Art.nr. (SKU): GV-211-24

  Deze 50/125 OM2 glasvezelkabel is voorzien van 24 vezels en geschikt voor zowel binnen- als buiten gebruik. De prefab kabel op maat inclusief connectoren kan naar eigen wens worden samengesteld. De lengte (0 - 4000 meter) van de kabel en het type connectoren welke afgemonteerd dienen te worden kunnen zelf worden bepaald. Door gebruik te maken van de configurator op de productpagina ziet u meteen het totaalbedrag van de glasvezelkabel op maat. Met de optioneel mee te bestellen connector beschermer worden de connectoren beschermd tijdens het aanleggen/trekken van de multimode kabel.

  Meer informatie
  € 403,24 Zo laag als € 487,92

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Multimode prefab glasvezelkabel op maat kopen?

Naast ons uitgebreide assortiment multimode glasvezel patchkabels, kunt u bij ons ook terecht voor multimode prefab glasvezelbekabeling op maat. We maken hiervoor standaard gebruik van in- & outdoor kabels, zodat onze maatwerk glasvezelkabels geschikt zijn voor zowel binnen- als buitengebruik. U kiest zelf hoe lang de kabel moet worden en met welke connectoren deze afgemonteerd moet te worden. Als optie kan er ook een connector beschermer worden mee besteld, om de connectoren tijdens de installatiewerkzaamheden te beschermen.

Voor u op maat gemaakt

De kabel wordt bij onze leverancier voor u op maat gemaakt en afgemonteerd met de gekozen glasvezel connectoren. Voordat de kabel wordt verstuurd wordt deze eerst getest. Het testrapport wordt meegeleverd. De prefab glasvezelkabel wordt op maat gemaakt en is dus niet meteen uit voorraad leverbaar, houd daarom rekening met een levertijd van ongeveer 16 werkdagen.