Cat6a patchkabels - 100% koper

110 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

100% koper patchkabels CAT6a

Als opvolger van de populaire CAT5e en CAT6 kabel, haalt een CAT6a kabel eveneens snelheden tot wel 1000 Mbit/s, maar dan met een doorvoersnelheid tot 500 mHz. Om deze snelheden daadwerkelijk te kunnen behalen zijn echter wel 100% koper kabels nodig.

Alleen met een CAT6a patchkabel 100% koper kan de volledige snelheid en kwaliteit van signaaloverdracht worden gegarandeerd. Dit is de reden dat alleen 100% koper patchkabels aan de ISO/IEC norm voldoen.

Voordelen 100% koper UTP-kabel

Alleen met koper kunnen optimale snelheden gegarandeerd worden, doordat koper veel minder weerstand geeft voor het overbrengen van signalen dan bijvoorbeeld aluminium, wat gebruik wordt bij CCA patchkabels. Om de maximale kwaliteit te behalen mag een patchkabel een maximale weerstand bieden van 9,38 Ohm DC per 100 meter bij een draaddikte van AWG24. Alleen 100% koper kabels kunnen hier aan voldoen. Met een CCA kabel is het ook mogelijk, maar dan neemt de dikte van de kabel toe.

Door de betere geleiding van een 100% koperen kern van de patchkabel kunnen de signalen een veel langere afstand overbruggen, zonder dat er kwaliteitsverlies optreedt. Ook is de flexibiliteit, met name op de langere termijn, vele malen beter en dit verminderd de kans op kabelbreuken.

CAT6a patchkabel 100% koper kopen?

Bij Patchkast.com kunt u terecht voor een ruim aanbod Cat6a 100% koper patchkabels van hoge kwaliteit. Hiermee bent u verzekert van de beste kwaliteit Cat6 kabels.

Bij ons kunt u ze voordelig online bestellen!